()

Nápady na darčeky ku Dňu matiek

Už čoskoro oslavujeme všetky mamičky. Poďakujme našim mamám za všetku tú nekonečnú lásku, podporu a starostlivosť a ukážme im v tento deň, ako veľmi si ich vážime. Hľadáte inšpiráciu na darček, ktorým vašej mame vyčaríte úsmev na tvári? V tomto článku vám prinášame niekoľko tipov, ktoré by sa jej mohli páčiť.

Kedy je Deň matiek?

Tento sviatok nemá pevne stanovený dátum, ale iba to, že mu patrí 2. májová nedeľa. Na svoju mamu tento rok nezabudnite 12. mája.

1. Relax v Moderných kúpeľoch Turčianske Teplice

Práve na deň matiek máme príležitosť opätovať im aspoň časť ich starostlivosti. Doprajte jej to najvzácnejšie – relax a oddych v Moderných kúpeľoch Turčianske Teplice. Vďaka liečivým minerálnym prameňom a širokej ponuke procedúr si vaša mama užije dokonalú regeneráciu a načerpá novú energiu.

2. Šperk na zvýraznenie krásy

Šperk je jeden z obľúbených ženských darčekov. Ak si nie ste istí, aký typ šperku by sa jej páčil, zvoľte skôr jemnejšie a elegantné kúsky. Vhodné sú napríklad nenápadné náušnice, sada prsteňov na každý deň alebo neutrálny náramok.

3. Darujte jej zážitok

Ak vaša mama rada skúša nové veci, darujte jej poukážku na zážitok, ktorý ju poteší a na ktorý nezabudne. Môže to byť napríklad kurz varenia, lístok na koncert alebo víkendový pobyt v hoteli.

4. Voňavé prekvapenie v podobe kvetín

Kytica kvetov je vždy milá pozornosť, ktorá poteší každú ženu. Zistite si, aké kvety má vaša mama rada a vyberte jej kyticu podľa jej vkusu. Ak chcete, aby jej kvety robili radosť dlhšie, môžete jej darovať kvetinu v črepníku.

Nezabudnite na to najdôležitejšie

Okrem hmotných darčekov je však najdôležitejšie venovať svojej mame čas a pozornosť. Povedzte jej, ako ju ľúbite a vážite si ju a strávte s ňou v tento deň príjemné chvíle pri spoločnom obede či prechádzke.

Veríme, že vám naše tipy pomôžu vymyslieť taký darček, ktorým mame vyčaríte úsmev na tvári.

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám