()

5 dôvodov prečo stráviť letnú dovolenku na Slovensku

Za skvelou letnou dovolenkou nemusíte cestovať ďaleko, úžasne si oddýchnete aj u nás doma, na Slovensku. Či už sa chystáte na hory alebo za kúpaním, v Turčianskych Tepliciach nájdete oboje. V tomto článku si povieme niekoľko dôvodov, prečo stráviť letnú dovolenku na Slovensku.

1. Cestovanie bez stresu

Na rozdiel od cestovania do zahraničia, dovolenka na Slovensku prináša oveľa menej stresu a väčšiu flexibilitu. Viacerí určite poznáte stres z lietania, ktorý je spojený nielen so strachom, ale aj s vybavovaním všetkých potrebných dokladov. Dovolenkou na Slovensku sa týmto problémom vyhnete. Stačí sadnúť do auta a vyraziť kedykoľvek a kdekoľvek vám to vyhovuje. V Moderných Kúpeľoch Turčianske Teplice sa navyše nemusíte trápiť ani s parkovaním - pre návštevníkov je k dispozícii veľkokapacitné parkovisko.

2. Zábava pre všetkých

Na Slovensku si každý príde na to svoje. Romantické prechádzky pre páry, adrenalínové športy pre mladých, či zábava v aquaparku pre celú rodinu - to všetko a omnoho viac vás čaká na Slovensku. Napríklad v Spa&Aquapark Turčianske Teplice sa deti zabavia na tobogánoch a šmýkľavke, zatiaľ čo rodičia si vychutnajú relax v saunách.

3. Krásna príroda

Naše Slovensko je bohaté na prírodné nádhery a hrdo sa pýši majestátnymi horami, lesmi, čistými jazerami, či termálnymi prameňmi. Navštívte Tatry, Pieniny, Slovenský raj alebo si vychutnajte plavbu po Dunaji. V Moderných Kúpeľoch Trenčianske Teplice vám radi pomôžeme naplánovať vašu dovolenku a zažiť to najlepšie, čo naša krajina ponúka.

4. Podpora domácej ekonomiky

Slovenská ekonomika je úzko prepojená s cestovným ruchom. Strávením dovolenky na Slovensku podporíte miestny cestovný ruch, slovenských výrobcov a domáce podniky, čím priamo prispejete k ich rozvoju.

5. Kultúrne bohatstvo na dosah ruky

Slovensko nie je len o prírode, ale aj o bohatom kultúrnom dedičstve, ktoré siaha hlboko do histórie. Objavte bohatú históriu Slovenska a navštívte hrady, zámky, či kostoly, ktoré sa nachádzajú na celom území našej krajiny. Niektoré z nich sú dokonca súčasťou svetového dedičstva UNESCO. Vedeli ste, že Moderné Kúpele Turčianske Teplice sú vďaka svojej výbornej polohe skvelým východiskovým bodom na spoznávanie množstva kultúrnych a historických pamiatok?

Slovensko je nádherná krajina, ktorá ponúka každému tie najkrajšie zážitky. Ak si chcete užiť objavovanie prírodných krás, kultúrne vyžitie a dokonalý oddych, garantujeme, že Moderné Kúpele Turčianske Teplice budú pre vás skvelou voľbou.

 

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám