()

Medzinárodný deň detí. 3 tipy, ako si ho spoločne užiť.

Už o pár dní oslavujeme Medzinárodný deň detí. Deň plný radosti, smiechu a nekonečných možností, ako stráviť čas s našimi najmenšími. Tento deň je výbornou príležitosťou na to, aby sme sa odtrhli od rutiny každodenných povinností a venovali sa rodine. V tomto článku sa vám prinášame tri tipy, ako tento deň spoločne osláviť.

1. Víkend plný aktivít v Spa&Aquapark Turčianske Teplice

Deň detí patrí predovšetkým zábave, ktorá sa neodmysliteľne spája s aquaparkom. Už tento víkend (od 1. do 2. júna 2024) si môžete v Spa&Aquaparku Turčianske Teplice užiť víkend plný aktivít. Pripravený je jedinečný program plný zábavy a smiechu. Nechýba animačný program so súťažami, kde môžete vyhrať rodinné vstupy do aquaparku. Milovníci pohybu sa môžu tešiť na hodiny fit a aquagymu, kreatívne duše zas na umelecké aktivity. Pre najmenších je pripravená detská diskotéka s tanečnými hitmi a skvelou atmosférou.

2. Piknik v prírode

Na prvý tohtoročný piknik sa tešíme všetci rovnako, či už je to piknik na terase, v záhrade alebo v parku. Ak preferujete skôr pokojnú atmosféru, zorganizujte si piknik v parku alebo na odľahlej lúke. Vezmite so sebou deku, dobré jedlo, hry, či športové potreby a užite si deň plný zábavy a oddychu na čerstvom vzduchu. Nezabudnite ani na opaľovací krém a repelent proti hmyzu.

3. Tvorivé dielne doma

Ak počasie nepraje, môžete si Deň detí užiť aj v pohodlí domova. Vytvorte si vlastnú umeleckú dielňu a pustite sa do maľovania, kreslenia, modelovania z plastelíny alebo výroby vlastných hier a hračiek. Využite túto príležitosť na to, aby ste spoločne s deťmi vytvorili niečo originálne a zábavné, fantázii sa medze predsa nekladú.

Bez ohľadu na to, ktorú aktivitu si vyberiete, podstatné je, že tento deň strávite spoločne. Medzinárodný deň detí je skvelou príležitosťou pripomenúť si, aké je dôležité tráviť čas s rodinou a užívať si spoločné chvíle.

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám