()

Svadba v Hoteli Royal Palace*****? Cíťte sa ako v rozprávke

Svadba je jedným z najdôležitejších okamihov v živote a jej plánovanie si preto zaslúži osobitnú pozornosť. Ak túžite po nezabudnuteľnom dni, na ktorý bude každý ešte dlho spomínať, Hotel Royal Palace***** je pre vás to pravé miesto. V tomto článku vám priblížime, ako dokáže Royal Palace**** spraviť vašu svadbu jedným z najkrajších a najnezabudnuteľnejších zážitkov vo vašom živote.

Bezstarostná príprava a organizácia

V Hoteli Royal Palace***** sa nemusíte starať jednoducho o nič. Hotel ponúka kompletný svadobný servis, ktorý zahŕňa všetko od výzdoby až po technické vybavenie. Či už plánujete civilný alebo cirkevný obrad, personál hotela sa postará o všetky vaše priania. Pre tých, ktorí majú medzinárodných hostí, hotel zabezpečí potrebné dokumenty, súdne preklady, či tlmočníka.

Čarovná výzdoba a jedinečná atmosféra

Každá nevesta sníva o nádhernej výzdobe, ktorá urobí jej svadbu nezabudnuteľnou. Hotel Royal Palace***** ponúka širokú škálu dekorácií vrátane kvetinových brán, svietnikov, sviečok alebo aranžmánov. Všetky priestory sa prispôsobia vašim predstavám, či už túžite po červenom koberci alebo špeciálnom osvetlení interiéru a exteriéru.

Kráľovská gastronómia

Gastronómia je jedným z hlavných bodov každej svadby. V Hoteli Royal Palace***** si môžete vychutnať lahodnú svadobnú hostinu, ktorá poteší aj tie najnáročnejšie jazýčky. Naši skúsení kuchári vám pripravia jedlo na mieru, s ohľadom na vaše preferencie a požiadavky hostí. Čokoládové fontány, mini dezerty či pralinky s vašimi iniciálami, sú len niektoré z možností, ktoré môžete zvoliť pre sladký stôl.

Nezabudnuteľná zábava a zábavný program

Aby vaša svadba bola ešte nezabudnuteľnejšia, hotel ponúka široký výber zábavných aktivít. Či už ide napríklad o vystúpenia tanečných skupín, kúzelníkov alebo DJ-ov, každý si príde na svoje. Polnočný ohňostroj, lampióny šťastia a svadobná tombola sú len niektoré z možností, ktoré urobia vašu svadbu jedinečnou. Pre deti je pripravený profesionálny animátor a candy bar, aby sa aj tí najmenší hostia cítili výnimočne.

Dokonalý relax a luxusné ubytovanie

Po náročnom svadobnom dni si vy, aj vaši hostia zaslúžite dokonalý oddych. Hotel Royal Palace***** vám ponúka luxusné ubytovanie v pohodlných izbách a apartmánoch, ktoré splnia aj tie najnáročnejšie požiadavky. Celková kapacita hotela je 42 izieb, pričom je dostupných aj 150 dvojlôžkových izieb v 4* kategórií. Kúpeľný park je ideálny na prechádzky a vytvára krásne prostredie pre svadobné fotenie.

Hotel Royal Palace***** je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú luxusné, romantické a svadobné prostredie. S profesionálnym personálom, ktorý sa postará o každý detail, sa vaša svadba stane nezabudnuteľným zážitkom.

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám